Cazare de lux

Ce inseamna cazare de lux pentru modelele videochat-ului?

O camera din locatiile studioului, numai a ta!

Esti singura in camera.

Ai toate conditiile de lux:  TV, aer conditionat, mobilier, tot ceea ce este necesar pentru a iti face sederea la noi cat mai placuta.

Nu platesti nimic: nu platesti lumina, intretinerea, apa, gazele, etc, etc, nu platesti absolut nimic.

Cazarea de lux este gratis.

Angajare videochat 01

Cum trebuie sa fie un model de video chat?

In acest domeniu al videochatului, conteaza foarte mult darul de a conversa cu toate tipurile de oameni care intra in camera de chat.

Fii zambitoare tot timpul, interactioneaza intr-un mod cat mai placut cu persoanele care iti intra in camera de chat (chat-room).

In camera de chat, nu te arata obosita, nervoasa, plictisita. Ei (membrii) nu vor sa vada asta!

Pana la urma totul se rezuma la o conversatie virtuala, pe care tu (model videochat) trebuie sa o conduci cu prezenta de spirit si abilitate.

Cum, cat, cand sunt platita?

In afara de comisionul progresiv de la 50%-70%(la studio) sau 70%-90%(de acasa), exista si o grila de salarizare care poate intra in vigoare numai dupa ce tu ai lucrat la noi minimum 3 luni. Salariul se negociaza direct intre model si manager si se poate ajunge si la un salariu fix de 1000 euro net.

Este alegerea ta daca doresti salariul fix de pana la 1000 euro sau comisionul progresiv de la 50%-70%(la studio) sau 70%-90%(de acasa).

Salariul il vei primi  pe data de 1 si 15 ale fiecarei luni in care tu ai lucrat.

Angajare videochat

Salariul se negociaza.

Noi nu ne laudam cu angajate care castiga sume de bani fabuloase fara a depune un minim de efort si cand zicem efort ne referim la constinciozitate si un program recomandat de minim 6h/zi cel putin 5 zile/saptamana.
Putem sa va spunem doar atat: un model care sustine programul de mai sus este constincios, serios si motivat financiar, poate castiga la noi sume de pana la 4000$/perioada (perioada inseamna 2 saptamani). Aceste sume se pot verifica in contabilitatea companiei noastre.

Este un loc de munca sigur?

Avem modele care lucreaza la noi si de 8 ani cu contract de munca si care va pot edifica in privinta seriozitati noastre.

Cat de bine trebuie sa cunosc limba engleza?

Cunoasterea limbii engleze poate fi la nivel sub mediu. Trainerul nostru si translatorul te vor ajuta  ca in aproximativ 2-3 luni sa stii bine limba engleza.

FOARTE IMPORTANT: PE SITE-URILE DE VIDEOCHAT CU CARE NOI COLABORAM AI POSIBILITATEA DE A SCRIE SAU DE A VORBI IN CHAT ROOM, DEPINDE DE CUM DORESTI.

Pentru noi, tu ca si model, Contezi!